Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij

Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij

Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij Geld winnen met je mensenkennis, vanavond (vrijdag 24 januari) gaan de eerste 100 mensen het proberen in het programma Mensenkennis. 10.000 euroIn dit nieuwe SBS6-programma met Kim-Lian van der Meij proberen honderd kandidaten de afloop van een aantal filmpjes te raden. Degene die het langst overblijft, wint 10.000 euro. Mensenkennis is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Mensenkennis terugkijken via Gids.tv. Soundos ‘tiert’ tegen Kim-Lian: ‘Ik ben dik en kan niks?’ Bekijk deze video » Bekijk alvast fragment van De Meest Opmerkelijke records Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij

Geld winnen met je mensenkennis, vanavond (vrijdag 24 januari) gaan de eerste 100 mensen het proberen in het programma Mensenkennis.

10.000 euro
In dit nieuwe SBS6-programma met Kim-Lian van der Meij proberen honderd kandidaten de afloop van een aantal filmpjes te raden. Degene die het langst overblijft, wint 10.000 euro.

Mensenkennis is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Mensenkennis terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV