Nieuwe presentatoren gezocht voor het programma Paleis voor een Prikkie

Nieuwe presentatoren gezocht voor het programma Paleis voor een Prikkie

Nieuwe presentatoren gezocht voor het programma <em>Paleis voor een Prikkie</em> Het programma Paleis voor een Prikkie zoekt nieuwe presentatoren! Na vier seizoenen waarin Frank en Rogier met een budget van 250 euro tientallen arme gezinnen hielpen aan een droominterieur, is het tijd voor een nieuw presentatieduo. SBS6 vs. RTLFrank en Rogier gaan SBS6 verlaten en stappen over naar RTL. Hun programma Paleis voor een Prikkie nemen ze echter niet mee. Daarom wordt er nu gezocht naar een nieuw duo voor het tv-programma. Bekijk in de video hierboven een compilatie van de leukste fragmenten van Frank en Rogier. Je kunt alle aflevering en de leukste fragmenten van het afgelopen seizoen van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Frank en Rogier over André Hazes en Bridget Maasland: 'Schelen maar twintig jaar' Bekijk deze video » Rogier tegen Frank in Paleis Voor Een Prikkie: ‘In jouw familie zitten geen modellen’ Bekijk deze video » Vanavond in laatste Paleis Voor Een Prikkie: ‘Alles gaat er gewoon uit!’ Bekijk deze video » Gaan Hans Kraay en René van der Gijp Paleis Voor Een Prikkie presenteren? Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuwe presentatoren gezocht voor het programma Paleis voor een Prikkie

Het programma Paleis voor een Prikkie zoekt nieuwe presentatoren! Na vier seizoenen waarin Frank en Rogier met een budget van 250 euro tientallen arme gezinnen hielpen aan een droominterieur, is het tijd voor een nieuw presentatieduo.

SBS6 vs. RTL
Frank en Rogier gaan SBS6 verlaten en stappen over naar RTL. Hun programma Paleis voor een Prikkie nemen ze echter niet mee. Daarom wordt er nu gezocht naar een nieuw duo voor het tv-programma. Bekijk in de video hierboven een compilatie van de leukste fragmenten van Frank en Rogier.

Je kunt alle aflevering en de leukste fragmenten van het afgelopen seizoen van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe presentatoren gezocht voor het programma Paleis voor een Prikkie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier