Het Rotterdam Project: Voormalig dakloze Patrick van der Jagt werd verliefd op eindredacteur

Het Rotterdam Project: Voormalig dakloze Patrick van der Jagt werd verliefd op eindredacteur

<em>Het Rotterdam Project</em>: Voormalig dakloze <em>Patrick van der Jagt</em> werd verliefd op eindredacteur In het programma Het Rotterdam Project hielp Beau van Erven Dorens vijf Rotterdamse daklozen in hun strijd om van de straat te komen. Patrick van der Jagt, kandidaat van het programma, heeft een relatie gekregen met de eindredactrice. ''Fucking mooi stel toch''Op zijn 45ste verjaardag maakt de voormalig dakloze en verslaafde via Instagram bekend dat hij de liefde heeft gevonden en deelt een foto van hem en Francine Schaap: View this post on Instagram A post shared by Patrick (@caveman010) Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard over de relatiestatus van Patrick. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Rotterdam Project: Beau van Erven Dorens over afkick resultaat Patrick Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma Caveman Bekijk deze video » Angela de Jong is fan van Beau van Erven Dorens Bekijk deze video »
Entertainment :
Het Rotterdam Project: Voormalig dakloze Patrick van der Jagt werd verliefd op eindredacteur

In het programma Het Rotterdam Project hielp Beau van Erven Dorens vijf Rotterdamse daklozen in hun strijd om van de straat te komen. Patrick van der Jagt, kandidaat van het programma, heeft een relatie gekregen met de eindredactrice.

''Fucking mooi stel toch''
Op zijn 45ste verjaardag maakt de voormalig dakloze en verslaafde via Instagram bekend dat hij de liefde heeft gevonden en deelt een foto van hem en Francine Schaap:

Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard over de relatiestatus van Patrick. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Rotterdam Project: Voormalig dakloze Patrick van der Jagt werd verliefd op eindredacteur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier