Bram Moszkowicz vecht voor comeback: ''Ik heb domme dingen gedaan''

Bram Moszkowicz vecht voor comeback: ''Ik heb domme dingen gedaan''

<em>Bram Moszkowicz</em> vecht voor comeback: ''Ik heb domme dingen gedaan'' Voormalig-advocaat Bram Moszkowicz wil het liefst morgen weer aan de slag als strafpleiter en vecht voor zijn comeback. Laatste kansHij ziet dit als zijn laatste kans om misschien weer terug te keren naar zijn geliefde vak, maar daarvoor heeft hij eerst goedkeuring van hoger hand nodig. Strafrechtadvocaat Marielle van Essen is te gast bij RTL Boulevard en vraagt zich af of zijn comeback wel een goed idee is. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Marielle van Essen maakt zich grote zorgen over Robert Bas Bekijk deze video » Inez Weski: "Ridouan Taghi heeft blanco strafblad" Bekijk deze video » Moszkowicz: ‘Er is niet eens een poging gedaan om hoofdverdachte Ruinerwold een vraag te stellen’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Bram Moszkowicz vecht voor comeback: ''Ik heb domme dingen gedaan''

Voormalig-advocaat Bram Moszkowicz wil het liefst morgen weer aan de slag als strafpleiter en vecht voor zijn comeback.

Laatste kans
Hij ziet dit als zijn laatste kans om misschien weer terug te keren naar zijn geliefde vak, maar daarvoor heeft hij eerst goedkeuring van hoger hand nodig. Strafrechtadvocaat Marielle van Essen is te gast bij RTL Boulevard en vraagt zich af of zijn comeback wel een goed idee is.

Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bram Moszkowicz vecht voor comeback: ''Ik heb domme dingen gedaan'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier