Lang Leve de Liefde: Bekijk hier de oproep van Roos

Lang Leve de Liefde: Bekijk hier de oproep van Roos

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Bekijk hier de oproep van Roos Lang Leve de Liefde is het nieuwe liefdesexperiment van SBS 6. In het programma zijn verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware. Roos blijft liefde zoekenIn aflevering 5 bleken Roos en Leendert helaas geen match te zijn. Bekijk hierboven in de video van SBS 6 de oproep van Roos na haar avontuur in de villa. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste beelden Lang leve de liefde (vanaf 20 januari op SBS 6) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde vanaf morgen bij SBS 6: Van vonken tot pijnlijke stiltes Bekijk deze video » Bekijk hoe de koppels in Lang leve de liefde kennismaken met elkaar Bekijk deze video » Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Hans krijgt het warm van Conny en de wijn Bekijk deze video »
Entertainment :
Lang Leve de Liefde: Bekijk hier de oproep van Roos

Lang Leve de Liefde is het nieuwe liefdesexperiment van SBS 6. In het programma zijn verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Roos blijft liefde zoeken
In aflevering 5 bleken Roos en Leendert helaas geen match te zijn. Bekijk hierboven in de video van SBS 6 de oproep van Roos na haar avontuur in de villa.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Bekijk hier de oproep van Roos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier