Maarten van der Weijden over mislukt wereldrecord: ''De man met de hamer kwam langs''

Maarten van der Weijden over mislukt wereldrecord: ''De man met de hamer kwam langs''

<em>Maarten van der Weijden</em> over mislukt wereldrecord: ''De man met de hamer kwam langs'' Maarten van der Weijden besloot zich na zijn heroïsche Elfstedenzwemtocht opnieuw te wagen aan een opmerkelijke uitdaging. Hij wilde het wereldrecord 24 uur zwemmen vestigen, maar moest na 18 uur gedwongen stoppen. Derde pogingVan der Weijden zwom in het zwembad De Warande in Oosterhout sinds gisteravond 23 januari baantjes, maar kwam uiteindelijk 23 kilometer tekort om het record te verbreken. Dat blijft staan op een afstand van 101,9 kilometer in 24 uur. ''Waar ging het mis?''Namens RTL Boulevard mag Fatima Moreira de Melo de Olympisch zwemmer interviewen. Maarten baalt enorm na het staken van zijn recordpoging. Hij kreeg het rond het middaguur zwaarder en zwaarder, en besloot na 18 uur op te geven: ''De man met de hamer kwam langs.'' De Olympisch zwemmer denkt dat hij wellicht iets te hard begonnen is en dat het mede daardoor uiteindelijk misging. Bekijk hierboven het hele interview van RTL Boulevard met Maarten van der Weijden. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht Bekijk deze video » In 2020 gaat Maarten van der Weijden weer 11stedenzwemtocht afleggen Bekijk deze video » Gaat Fatima Morela de Melo ook meezwemmen met Maarten van der Weijden? Bekijk deze video » Bekijk startschot van Maarten van der Weijden: wereldrecord 24 uur zwemmen Bekijk deze video » Maarten van der Weijden over wereldrecordpoging: "Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed" Bekijk deze video »
Sport :
Maarten van der Weijden over mislukt wereldrecord: ''De man met de hamer kwam langs''

Maarten van der Weijden besloot zich na zijn heroïsche Elfstedenzwemtocht opnieuw te wagen aan een opmerkelijke uitdaging. Hij wilde het wereldrecord 24 uur zwemmen vestigen, maar moest na 18 uur gedwongen stoppen.

Derde poging
Van der Weijden zwom in het zwembad De Warande in Oosterhout sinds gisteravond 23 januari baantjes, maar kwam uiteindelijk 23 kilometer tekort om het record te verbreken. Dat blijft staan op een afstand van 101,9 kilometer in 24 uur.

''Waar ging het mis?''
Namens RTL Boulevard mag Fatima Moreira de Melo de Olympisch zwemmer interviewen. Maarten baalt enorm na het staken van zijn recordpoging. Hij kreeg het rond het middaguur zwaarder en zwaarder, en besloot na 18 uur op te geven: ''De man met de hamer kwam langs.'' De Olympisch zwemmer denkt dat hij wellicht iets te hard begonnen is en dat het mede daardoor uiteindelijk misging.

Bekijk hierboven het hele interview van RTL Boulevard met Maarten van der Weijden. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden over mislukt wereldrecord: ''De man met de hamer kwam langs'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier