Floor Jansen over haar 2020-plannen: "Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en Europa"

Floor Jansen over haar 2020-plannen: "Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en Europa"

<em>Floor Jansen</em> over haar 2020-plannen: &quot;Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en Europa&quot; Vorig jaar haalde menig Nederlander nog zijn schouders op bij het horen van de naam Floor Jansen. Sinds haar Beste Zangers-avontuur is de zangeres nu ook in Nederland populair. Dit weekend ontvangt ze zelfs de popprijs 2019. Floor vertelt dat ze in 2020 niet alleen in de Ziggo Dome staat, maar ook vliegt naar Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en nog meer landen in Europa. Bekijk het hele interview hierboven. Zie hierboven het interview met Floor Jansen over haar succes in binnen- en buitenland. Bekijk ook Floor Jansen baalt dat ze niet bij uitreiking Popprijs 2019 is: ‘Ik wou dat ik me kon klonen’ Bekijk deze video » Floor Jansen wint Popprijs 2019 Bekijk deze video » Floor Jansen openhartig over stevige burn-out: "Ik wilde heel veel zelf doen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Floor Jansen over haar 2020-plannen: "Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en Europa"

Vorig jaar haalde menig Nederlander nog zijn schouders op bij het horen van de naam Floor Jansen. Sinds haar Beste Zangers-avontuur is de zangeres nu ook in Nederland populair.

Dit weekend ontvangt ze zelfs de popprijs 2019. Floor vertelt dat ze in 2020 niet alleen in de Ziggo Dome staat, maar ook vliegt naar Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en nog meer landen in Europa. Bekijk het hele interview hierboven.

Zie hierboven het interview met Floor Jansen over haar succes in binnen- en buitenland.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Floor Jansen over haar 2020-plannen: "Finland, China, Zuid-Amerika, Rusland en Europa" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier