Is er sprake van sabotage tijdens de Dancing On Ice-finale?

Is er sprake van sabotage tijdens de Dancing On Ice-finale?

Is er sprake van sabotage tijdens de <em>Dancing On Ice</em>-finale? Een spannend weekend voor Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Donny Roelvink en Elske DeWall. Deze vier BN'ers gaan de strijd aan met elkaar voor Mister of Miss Dancing On Ice 2020. KeihardGunnen ze het elkaar een beetje of is het een keiharde battle en gaan de schaatsers sabotage plegen? Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment waairn alle vier de finalisten aan het woord komen over de spannende finaleshow. De Dancing on Ice-finale is zaterdag 25 januari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!" Bekijk deze video » Tommie Christiaan kan weer schaatsen na operatie: op tijd klaar voor Dancing on Ice? Bekijk deze video »
TV :
Is er sprake van sabotage tijdens de Dancing On Ice-finale?

Een spannend weekend voor Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Donny Roelvink en Elske DeWall. Deze vier BN'ers gaan de strijd aan met elkaar voor Mister of Miss Dancing On Ice 2020.

Keihard
Gunnen ze het elkaar een beetje of is het een keiharde battle en gaan de schaatsers sabotage plegen? Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment waairn alle vier de finalisten aan het woord komen over de spannende finaleshow.

De Dancing on Ice-finale is zaterdag 25 januari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Is er sprake van sabotage tijdens de Dancing On Ice-finale? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier