De ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine zorgt voor een stoelendans bij The Voice of Holland

De ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine zorgt voor een stoelendans bij The Voice of Holland

De ruzie tussen <em>Anouk</em> en <em>Lil' Kleine</em> zorgt voor een stoelendans bij <em>The Voice of Holland</em> Marco Borsato en Miss Montreal keren vrijdagavond 24 januari eenmalig terug als coaches in The Voice of Holland. Dit allemaal vanwege het jubileumseizoen. Althans, dat is de officiële lezing. Ruzie Anouk en Lil' KleineVolgens entertainmentdeskundige Aran Bade zit het namelijk anders. Hij denkt dat dit komt omdat Anouk en Lil' Kleine niet langer met elkaar in één ruimte willen zijn. Aran vindt het ook gek dat Ronnie Flex te gast is. Dit zou volgens hem bewijzen dat er wel degelijk een serieuze ruzie gaande is tussen de twee coaches. Bekijk hier de beruchte beelden Voice-ruzie Lil' Kleine en Anouk: de beelden Bekijk deze video » The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.
The Voice :
De ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine zorgt voor een stoelendans bij The Voice of Holland

Marco Borsato en Miss Montreal keren vrijdagavond 24 januari eenmalig terug als coaches in The Voice of Holland. Dit allemaal vanwege het jubileumseizoen. Althans, dat is de officiële lezing.

Ruzie Anouk en Lil' Kleine
Volgens entertainmentdeskundige Aran Bade zit het namelijk anders. Hij denkt dat dit komt omdat Anouk en Lil' Kleine niet langer met elkaar in één ruimte willen zijn. Aran vindt het ook gek dat Ronnie Flex te gast is. Dit zou volgens hem bewijzen dat er wel degelijk een serieuze ruzie gaande is tussen de twee coaches.

Bekijk hier de beruchte beelden

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine zorgt voor een stoelendans bij The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV