Samenvatting PSV - FC Twente

Samenvatting PSV - FC Twente

Samenvatting PSV - FC Twente Alle hoogtepunten PSV - FC Twente Samenvatting PSV - FC Twente Bekijk deze video » PSV - FC Twente 1-0 door Denzel Dumfries Bekijk deze video » PSV - FC Twente 1-1 door Haris Vuckic Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - FC Twente Op zondag 26 januari spelen PSV en FC Twente in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Siemen Mulder. PSVIn tegenstelling tot de andere twee traditionele top-3 ploegen is PSV de tweede seizoenshelft niet lekker begonnen. De ploeg van trainer Ernest Faber startte in De Koel zeer matig met een gelijkspel (1-1), maar het ergste moest dan nog komen. Donderdag werden de Eindhovenaren in Breda uit het bekertoernooi geknikkerd door NAC. Samenvatting NAC - PSV Bekijk deze video » Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend. FC TwenteFC Twente is vorige week van start gegaan met een 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen. Go Ahead Eagles speelde FC Twente al uit de beker, dus de promovendus kan zich gaan richten op behoud van een startplek in de Eredivisie. Met de dertiende plaats en vier punten voorsprong op de eerste directe degradant zal dat nog hard werken worden. Opstelling PSVUnnerstall; Dumfries, Hendrix, Schwaab, Viergever; Rosario, Affelay; Bruma, Ihattaren, Gakpo, Lammers. Opstelling FC TwenteDrommel; Schenk, Pleguezuelo, Bijen, Troupee; Busquets, Selahi, Bosch; Lang, Espinosa, Aitor. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting PSV - FC Twente

Alle hoogtepunten PSV - FC Twente


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - FC Twente

Op zondag 26 januari spelen PSV en FC Twente in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Siemen Mulder.

PSV
In tegenstelling tot de andere twee traditionele top-3 ploegen is PSV de tweede seizoenshelft niet lekker begonnen. De ploeg van trainer Ernest Faber startte in De Koel zeer matig met een gelijkspel (1-1), maar het ergste moest dan nog komen. Donderdag werden de Eindhovenaren in Breda uit het bekertoernooi geknikkerd door NAC.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

FC Twente
FC Twente is vorige week van start gegaan met een 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen. Go Ahead Eagles speelde FC Twente al uit de beker, dus de promovendus kan zich gaan richten op behoud van een startplek in de Eredivisie. Met de dertiende plaats en vier punten voorsprong op de eerste directe degradant zal dat nog hard werken worden.

Opstelling PSV
Unnerstall; Dumfries, Hendrix, Schwaab, Viergever; Rosario, Affelay; Bruma, Ihattaren, Gakpo, Lammers.

Opstelling FC Twente
Drommel; Schenk, Pleguezuelo, Bijen, Troupee; Busquets, Selahi, Bosch; Lang, Espinosa, Aitor.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - FC Twente of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV