Suïcidale Charlotte Bouwman over haar actie Lijm de Zorg: ''Hoop ben ik al zo vaak kwijtgeraakt''

Suïcidale Charlotte Bouwman over haar actie Lijm de Zorg: ''Hoop ben ik al zo vaak kwijtgeraakt''

Suïcidale <em>Charlotte Bouwman</em> over haar actie <em>Lijm de Zorg</em>: ''Hoop ben ik al zo vaak kwijtgeraakt'' Journalist Charlotte Bouwman kampt met mentale problemen en probeerde zich meerdere keren van het leven te beroven. Haar protestactie legt de problemen bij de ggz pijnlijk bloot, want hoe kan het dat er zoveel mensen maandenlang op een wachtlijst staan? Actie: Lijm de ZorgDe 26-jarige vrouw is te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over de slechte gesteldheid van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Charlotte begon deze week een actie: Lijm de Zorg, een manifest voor een betere jeugdzorg én betere geestelijke gezondheidszorg (ggz). Bekijk het hele interview van Charlotte Bouwman hierboven in de video van De Wereld Draait Door. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Mocht u behoefte hebben om over zelfdoding te praten, bel dan met 0900-0113.Of ga naar de website 113.nl. Trailer In het hoofd van mijn zusje Bekijk deze video » Isa Hoes maakt gedichtenbundel 'Zo heel jij mij' met gedichten over troost Bekijk deze video » Hulporganisatie 113 wil zelfmoord onder jongeren bespreekbaar maken Bekijk deze video »
Talkshow :
Suïcidale Charlotte Bouwman over haar actie Lijm de Zorg: ''Hoop ben ik al zo vaak kwijtgeraakt''

Journalist Charlotte Bouwman kampt met mentale problemen en probeerde zich meerdere keren van het leven te beroven. Haar protestactie legt de problemen bij de ggz pijnlijk bloot, want hoe kan het dat er zoveel mensen maandenlang op een wachtlijst staan?

Actie: Lijm de Zorg
De 26-jarige vrouw is te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over de slechte gesteldheid van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Charlotte begon deze week een actie: Lijm de Zorg, een manifest voor een betere jeugdzorg én betere geestelijke gezondheidszorg (ggz).

Bekijk het hele interview van Charlotte Bouwman hierboven in de video van De Wereld Draait Door. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Mocht u behoefte hebben om over zelfdoding te praten, bel dan met 0900-0113.
Of ga naar de website 113.nl.


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier