De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback

De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback

De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback De Canadese zanger Justin Bieber was jarenlang een groot tieneridool. Carolien Wolsink, Nyca van Nielen en Simone de Canne zijn te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over de comeback van de zanger. ''Tiendelige documentaireserie''Bieber heeft alweer vijf jaar geen album uitgebracht, is streng gelovig geworden en zelfs getrouwd. Maar alles lijkt erop dat Justin Bieber een comeback maakt: er is een nieuw album aangekondigd, de single daarvan is net verschenen en vanaf maandag is er een tiendelige documentaireserie over hem te zien op YouTube. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Taylor Swift bekritiseert manager van Justin Bieber en Ariana Grande Bekijk deze video » Justin Bieber over zijn fouten: 'Vroege carrièrepiek is de boosdoener' Bekijk deze video » Sprookjeshuwelijk Justin Bieber en Hailey Baldwin: Bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Justin Bieber brengt nieuwe single Yummy uit: bekijk de videoclip Bekijk deze video »
Talkshow :
De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback

De Canadese zanger Justin Bieber was jarenlang een groot tieneridool. Carolien Wolsink, Nyca van Nielen en Simone de Canne zijn te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over de comeback van de zanger.

''Tiendelige documentaireserie''
Bieber heeft alweer vijf jaar geen album uitgebracht, is streng gelovig geworden en zelfs getrouwd. Maar alles lijkt erop dat Justin Bieber een comeback maakt: er is een nieuw album aangekondigd, de single daarvan is net verschenen en vanaf maandag is er een tiendelige documentaireserie over hem te zien op YouTube.

Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV