Waylon zingt nieuwe single Lie With Me live bij Jinek

Waylon zingt nieuwe single Lie With Me live bij Jinek

Waylon zingt nieuwe single Lie With Me live bij Jinek Waylon zat vrijdagavond bij Jinek aan tafel en kreeg ook de tijd om zijn nieuwe single ten gehore te brengen. De zanger trad op met Lie With Me, bekijk het optreden in de video hierboven. Voor Waylon is dit zijn favoriete nummer van alle liedjes die hij ooit heeft opgenomen, dus dat belooft wat... Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Waylon over ruzie Anouk en Lil' Kleine: "Ik weet niet of het nu pais en vree is" Bekijk deze video » Waylon over André Hazes: "Absoluut een van mijn voorbeelden" Bekijk deze video »
Talkshow :
Waylon zingt nieuwe single Lie With Me live bij Jinek

Waylon zat vrijdagavond bij Jinek aan tafel en kreeg ook de tijd om zijn nieuwe single ten gehore te brengen. De zanger trad op met Lie With Me, bekijk het optreden in de video hierboven. Voor Waylon is dit zijn favoriete nummer van alle liedjes die hij ooit heeft opgenomen, dus dat belooft wat...

Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waylon zingt nieuwe single Lie With Me live bij Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV