Nikkie de Jager stil op social media: ‘Ik ben levensveranderende week aan het verwerken’

Nikkie de Jager stil op social media: ‘Ik ben levensveranderende week aan het verwerken’

Nikkie de Jager stil op social media: ‘Ik ben levensveranderende week aan het verwerken’ Het ineens was het stil op het Instagram-account van Nikkie de Jager. De visagiste deelde de afgelopen dagen veel verhalen via het sociale medium, maar nu is het al even stil rond de beautyqueen. Nikkie Tutorials legt vandaag uit waarom. Tijd met familie en vriendenNikkie wil namelijk even de tijd nemen om alles te verwerken. “Het is echt levensveranderend geweest. Ik wil in het echte leven alles in me opnemen en verwerken”, vertelt Nikkie in haar Instagram Story. “En het loslaten, letterlijk. Dus als je je afvraagt waar ik ben, ik breng tijd door met familie en vrienden. Lol in het echte leven, om alles een plek te geven in mijn hoofd.” Coming-out als transgenderTwee weken geleden bracht Nikkie een coming-out video naar buiten waarin ze onthulde transgender te zijn. Afgelopen week was de influencer te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres om hierover te praten. Bekijk Nikkie’s Instagram Story met uitleg over haar stilte in de video hierboven. Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out Bekijk deze video » Video Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres trending in 34 landen Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie de Jager stil op social media: ‘Ik ben levensveranderende week aan het verwerken’

Het ineens was het stil op het Instagram-account van Nikkie de Jager. De visagiste deelde de afgelopen dagen veel verhalen via het sociale medium, maar nu is het al even stil rond de beautyqueen. Nikkie Tutorials legt vandaag uit waarom.

Tijd met familie en vrienden
Nikkie wil namelijk even de tijd nemen om alles te verwerken. “Het is echt levensveranderend geweest. Ik wil in het echte leven alles in me opnemen en verwerken”, vertelt Nikkie in haar Instagram Story. “En het loslaten, letterlijk. Dus als je je afvraagt waar ik ben, ik breng tijd door met familie en vrienden. Lol in het echte leven, om alles een plek te geven in mijn hoofd.”

Coming-out als transgender
Twee weken geleden bracht Nikkie een coming-out video naar buiten waarin ze onthulde transgender te zijn. Afgelopen week was de influencer te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres om hierover te praten.

Bekijk Nikkie’s Instagram Story met uitleg over haar stilte in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager stil op social media: ‘Ik ben levensveranderende week aan het verwerken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV