Kjeld Nuis wint 1000 meter op NK Sprint

Kjeld Nuis wint 1000 meter op NK Sprint

<em>Kjeld Nuis</em> wint 1000 meter op <em>NK Sprint</em> Kjeld Nuis heeft bij de NK sprint in Heerenveen de 1000 meter gewonnen. De olympisch kampioen zegevierde in een tijd van 1.08,88. Ronald Mulder voert het algemeen klassement aan, op 0.34 seconde van Nuis. Hij moest in de laatste rit solo rijden vanwege een diskwalificatie voor titelhouder en teamgenoot Hein Otterspeer na een tweede valse start. Bekijk het interview met Kjeld Nuis hierboven. Bekijk hier LIVE naar de NK allround en NK sprint schaatsen Bekijk deze video »
Sport :
Kjeld Nuis wint 1000 meter op NK Sprint

Kjeld Nuis heeft bij de NK sprint in Heerenveen de 1000 meter gewonnen. De olympisch kampioen zegevierde in een tijd van 1.08,88. Ronald Mulder voert het algemeen klassement aan, op 0.34 seconde van Nuis.

Hij moest in de laatste rit solo rijden vanwege een diskwalificatie voor titelhouder en teamgenoot Hein Otterspeer na een tweede valse start.

Bekijk het interview met Kjeld Nuis hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kjeld Nuis wint 1000 meter op NK Sprint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier