Jostiband geeft onderwaterconcert, kunnen ze wereldrecord vestigen?

Jostiband geeft onderwaterconcert, kunnen ze wereldrecord vestigen?

Jostiband geeft onderwaterconcert, kunnen ze wereldrecord vestigen? De Jostiband heeft zaterdag in een Belgisch duikcentrum een groot onderwaterconcert gegeven. De bandleden doken 's ochtends 10 meter de diepte in. Het duikcentrum waarin dit gebeurde is gespecialiseerd in duiken met mensen met een verstandelijke beperking. Met deze actie hoopt de Jostiband in het Guinness Book of Records te komen. Ze horen later of dit gelukt is. Bekijk het fragment over de duikactie van de Jostiband hierboven. De Jostiband wil deelnemen aan het Songfestival in Rotterdam Bekijk deze video » Hilarisch: zat cabaretier Martijn Koning ooit bij de Jostiband? Bekijk deze video »
Muziek :
Jostiband geeft onderwaterconcert, kunnen ze wereldrecord vestigen?

De Jostiband heeft zaterdag in een Belgisch duikcentrum een groot onderwaterconcert gegeven. De bandleden doken 's ochtends 10 meter de diepte in. Het duikcentrum waarin dit gebeurde is gespecialiseerd in duiken met mensen met een verstandelijke beperking. Met deze actie hoopt de Jostiband in het Guinness Book of Records te komen. Ze horen later of dit gelukt is.

Bekijk het fragment over de duikactie van de Jostiband hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jostiband geeft onderwaterconcert, kunnen ze wereldrecord vestigen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV