Bobbi Eden heeft samen met Rafael van der Vaart een nieuwe hobby: "Nog een beetje oefenen"

Bobbi Eden heeft samen met Rafael van der Vaart een nieuwe hobby: "Nog een beetje oefenen"

<em>Bobbi Eden</em> heeft samen met <em>Rafael van der Vaart</em> een nieuwe hobby: &quot;Nog een beetje oefenen&quot; Bobbi Eden, die in maart wederom een kijkje neemt in de wereld van de verloskunde voor de nieuwe reeks Bevallen met..., heeft een nieuwe hobby gevonden. DartenEcht waar. Bobbi Eden gaat het op 8 februari 2020 opnemen tegen professionele darters, tijden de afscheidswedstrijd van Barney in AFAS Live. Zelf heeft ze er alle vertrouwen in, tot RTL Boulevard langskwam... Ook Rafael van der Vaart en Robin van Persie gaan meedoen. Bekijk hierboven het fragment waar RTL Boulevard langsgaat bij Bobbi. Het derde seizoen van het programma Bevallen met... is vanaf maart 2020 te zien bij TLC. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van Bevallen met... terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Man van Bobbi Eden bij Veronica Inside: "Wat heeft-ie nou toe te voegen?" Bekijk deze video » Derde seizoen Bevallen met... opnieuw met Bobbi Eden Bekijk deze video » Zoontje Bobbi Eden wordt later een superster: "Willen jullie meezingen?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bobbi Eden heeft samen met Rafael van der Vaart een nieuwe hobby: "Nog een beetje oefenen"

Bobbi Eden, die in maart wederom een kijkje neemt in de wereld van de verloskunde voor de nieuwe reeks Bevallen met..., heeft een nieuwe hobby gevonden.

Darten
Echt waar. Bobbi Eden gaat het op 8 februari 2020 opnemen tegen professionele darters, tijden de afscheidswedstrijd van Barney in AFAS Live. Zelf heeft ze er alle vertrouwen in, tot RTL Boulevard langskwam... Ook Rafael van der Vaart en Robin van Persie gaan meedoen. Bekijk hierboven het fragment waar RTL Boulevard langsgaat bij Bobbi.

Het derde seizoen van het programma Bevallen met... is vanaf maart 2020 te zien bij TLC. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van Bevallen met... terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bobbi Eden heeft samen met Rafael van der Vaart een nieuwe hobby: "Nog een beetje oefenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier