Jaike Belfort is derde afvaller van Wie is de Mol? 2020

Jaike Belfort is derde afvaller van Wie is de Mol? 2020

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de derde afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 3

De derde uitzending van Wie is de Mol? betekende ook de derde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Jaike Belfort die het veld moet ruimen.

Verdachten
De lijstjes van verdachte Mollen na de derde aflevering wordt nog steeds aangevoerd door Leonie ter Braak. 21% van de appspelers verdenkt de presentatrice. Miljuschka Witzenhausen deelt die eerste plek, met ook 21%, Buddy Vedder is derde met 16%, gezamelijk met Nathan Rutjes.

De pot
De pot staat op dit moment op 3670 euro. In de tweede opdracht werd 600 euro verdiend, in de derde opdracht werd 1500 euro verdiend.

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Jaike Belfort is derde afvaller van <em>Wie is de Mol?</em> 2020 LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de derde afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 3 Jaike Belfort is derde afvaller van Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » De derde uitzending van Wie is de Mol? betekende ook de derde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Jaike Belfort die het veld moet ruimen. Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol? Bekijk deze video » VerdachtenDe lijstjes van verdachte Mollen na de derde aflevering wordt nog steeds aangevoerd door Leonie ter Braak. 21% van de appspelers verdenkt de presentatrice. Miljuschka Witzenhausen deelt die eerste plek, met ook 21%, Buddy Vedder is derde met 16%, gezamelijk met Nathan Rutjes. De potDe pot staat op dit moment op 3670 euro. In de tweede opdracht werd 600 euro verdiend, in de derde opdracht werd 1500 euro verdiend. Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jaike Belfort is derde afvaller van Wie is de Mol? 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaike Belfort is derde afvaller van Wie is de Mol? 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV