Oud-voetballer Rob Rensenbrink overleden, bekijk de reactie van Jan Mulder

Oud-voetballer Rob Rensenbrink overleden, bekijk de reactie van Jan Mulder

Oud-voetballer <em>Rob Rensenbrink</em> overleden, bekijk de reactie van <em>Jan Mulder</em> Op vrijdag 24 januari is oud-international Rob Rensenbrink op 72-jarige leeftijd overleden. Dat heeft oud-ploeggenoot Jan Mulder zaterdagavond bekend gemaakt. Rensenbrink leed al enige tijd aan de spierziekte PSMA, waaraan hij vrijdag overleed. Vriend en oud-ploeggenoot Mulder wilde nog bij hem op bezoek gaan. "Ik hoorde echter dat hij in coma beland was en dat het geen zin had om hem te bezoeken." Beste voetballerRensenbrink wordt gezien als een van de beste voetballers aller tijden die het shirt van het Nederlands elftal heeft mogen dragen. Rensenbrink mocht in 1974 en 1978 mee naar het WK. Bekijk het legendarische moment van Rob Rensenbrink terug Bekijk deze video » Zijn naam blijft voor eeuwig verbonden aan dat ene moment, in de WK-finale tussen Nederland en Argentinië in 1978. Hij schoot de bal tegen de paal, waardoor er verlengt moest worden. In die verlenging scoorde Agentinië tweemaal. Bekijk het fragment van Jan Mulder bij De Eretribune hierboven.
Voetbal :
Oud-voetballer Rob Rensenbrink overleden, bekijk de reactie van Jan Mulder

Op vrijdag 24 januari is oud-international Rob Rensenbrink op 72-jarige leeftijd overleden. Dat heeft oud-ploeggenoot Jan Mulder zaterdagavond bekend gemaakt.

Rensenbrink leed al enige tijd aan de spierziekte PSMA, waaraan hij vrijdag overleed. Vriend en oud-ploeggenoot Mulder wilde nog bij hem op bezoek gaan. "Ik hoorde echter dat hij in coma beland was en dat het geen zin had om hem te bezoeken."

Beste voetballer
Rensenbrink wordt gezien als een van de beste voetballers aller tijden die het shirt van het Nederlands elftal heeft mogen dragen. Rensenbrink mocht in 1974 en 1978 mee naar het WK.

Zijn naam blijft voor eeuwig verbonden aan dat ene moment, in de WK-finale tussen Nederland en Argentinië in 1978. Hij schoot de bal tegen de paal, waardoor er verlengt moest worden. In die verlenging scoorde Agentinië tweemaal.

Bekijk het fragment van Jan Mulder bij De Eretribune hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oud-voetballer Rob Rensenbrink overleden, bekijk de reactie van Jan Mulder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier