Bekijk het legendarische moment van Rob Rensenbrink terug

Bekijk het legendarische moment van Rob Rensenbrink terug

Bekijk het legendarische moment van <em>Rob Rensenbrink</em> terug Afgelopen vrijdag is de legendarische oud-voetballer Rob Rensenbrink op 72-jarige leeftijd overleden. Hij werd beroemd en berucht vanwege een bal op de paal. Bij een 1-1 stand in de WK-finale van 1978 tussen Nederland en Argentinië schiet hij in de blessuretijd op de paal. Hierdoor kunnen de Argentijnen in verlenging 2 keer scoren. Bekijk de legendarische bal op de paal hierboven. Oud-voetballer Rob Rensenbrink overleden, bekijk de reactie van Jan Mulder Bekijk deze video »

Afgelopen vrijdag is de legendarische oud-voetballer Rob Rensenbrink op 72-jarige leeftijd overleden. Hij werd beroemd en berucht vanwege een bal op de paal. Bij een 1-1 stand in de WK-finale van 1978 tussen Nederland en Argentinië schiet hij in de blessuretijd op de paal. Hierdoor kunnen de Argentijnen in verlenging 2 keer scoren.

Bekijk de legendarische bal op de paal hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het legendarische moment van Rob Rensenbrink terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier