André van Duin haalt grachtenpand weer uit de verkoop

André van Duin haalt grachtenpand weer uit de verkoop

André van Duin haalt grachtenpand weer uit de verkoop Op maandag 13 januari 2020 is de echtgenoot van André van Duin Martin Elferink op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker. André heeft zijn grachtenpand waar hij jarenlang heeft gewoond met Martin Elferink, daarom te koop gezet. Nu heeft de presentator het huis toch weer uit de verkoop gehaald. Bekijk hier het grachtenpand dat Van Duin voor 5 miljoen wilde verkopen. Zie hierboven het Shownieuws-fragment waarin wordt verteld waarom André het huis weer uit de verkoop heeft gehaald. Bekijk ook Dennis Schouten haalt uit naar Kim Kötter: "Die spoort niet helemaal" Bekijk deze video » Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten" Bekijk deze video » Oud-voetballer Rob Rensenbrink overleden, bekijk de reactie van Jan Mulder Bekijk deze video »
Entertainment :
André van Duin haalt grachtenpand weer uit de verkoop

Op maandag 13 januari 2020 is de echtgenoot van André van Duin Martin Elferink op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker.

André heeft zijn grachtenpand waar hij jarenlang heeft gewoond met Martin Elferink, daarom te koop gezet. Nu heeft de presentator het huis toch weer uit de verkoop gehaald. Bekijk hier het grachtenpand dat Van Duin voor 5 miljoen wilde verkopen.

Zie hierboven het Shownieuws-fragment waarin wordt verteld waarom André het huis weer uit de verkoop heeft gehaald.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André van Duin haalt grachtenpand weer uit de verkoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV