De ogen die Auschwitz zagen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De ogen die Auschwitz zagen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De ogen die Auschwitz zagen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de indrukwekkende levensverhalen van Ernst Verduin en Lotty Veffer, die getuige waren van de Holocaust. . Jarenlang spreken Ernst en Lotty, allebei Joods, niet over de oorlog en hun ervaringen in concentratiekamp Auschwitz. Maar als ze eenmaal beginnen met praten, kunnen ze niet meer stoppen. Dat merken ook hun kinderen, die in de documentaire aan het woord komen. Het voelt als een verplichting naar hun vermoorde familieleden. Ernst en Lotty behoren immers tot de allerlaatste groep ooggetuigen van de Holocaust.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Documentaire over de indrukwekkende levensverhalen van Ernst Verduin en Lotty Veffer, die getuige waren van de Holocaust. .

Jarenlang spreken Ernst en Lotty, allebei Joods, niet over de oorlog en hun ervaringen in concentratiekamp Auschwitz. Maar als ze eenmaal beginnen met praten, kunnen ze niet meer stoppen. Dat merken ook hun kinderen, die in de documentaire aan het woord komen. Het voelt als een verplichting naar hun vermoorde familieleden. Ernst en Lotty behoren immers tot de allerlaatste groep ooggetuigen van de Holocaust.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De ogen die Auschwitz zagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen