Agenten lossen waarschuwingsschoten om verdachten in Groningen en IJsselstein op te pakken

Agenten lossen waarschuwingsschoten om verdachten in Groningen en IJsselstein op te pakken

Agenten lossen waarschuwingsschoten om verdachten in Groningen en IJsselstein op te pakken Agenten in Groningen en IJsselstein hebben een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding. Twee verdachten in Groningen zouden een overval hebben gepleegd op een cafetaria aan de Kerklaan, en in IJsselstein werd een man gezocht, mogelijk met wapen op zak. 15- en 16-jarige verdachtenPolitieagenten in Groningen kwamen het tweetal snel na het waarschuwingsschot op het spoor in het Noorderplantsoen: "Bij de achtervolging loste een agent een waarschuwingsschot. Kort daarna kon het tweetal worden aangehouden. De 15- en 16-jarige verdachten zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor", meldt Hart van Nederland. IJsselsteinDe politie heeft ook een waarschuwingsschot gelost bij het aanhouden van een man in IJsselstein. Deze man werd gezocht omdat hij mogelijk een wapen bij zich zou hebben gehad. Beide agenten die betrokken waren bij de aanhouding hadden hun wapen getrokken. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden over de waarschuwingsschoten in Groningen en IJsselstein. Bekijk ook Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen Bekijk deze video » Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven" Bekijk deze video » Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten" Bekijk deze video » Chinees Nieuwjaar uitgebreid gevierd in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Agenten lossen waarschuwingsschoten om verdachten in Groningen en IJsselstein op te pakken

Agenten in Groningen en IJsselstein hebben een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding. Twee verdachten in Groningen zouden een overval hebben gepleegd op een cafetaria aan de Kerklaan, en in IJsselstein werd een man gezocht, mogelijk met wapen op zak.

15- en 16-jarige verdachten
Politieagenten in Groningen kwamen het tweetal snel na het waarschuwingsschot op het spoor in het Noorderplantsoen: "Bij de achtervolging loste een agent een waarschuwingsschot. Kort daarna kon het tweetal worden aangehouden. De 15- en 16-jarige verdachten zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor", meldt Hart van Nederland.

IJsselstein
De politie heeft ook een waarschuwingsschot gelost bij het aanhouden van een man in IJsselstein. Deze man werd gezocht omdat hij mogelijk een wapen bij zich zou hebben gehad. Beide agenten die betrokken waren bij de aanhouding hadden hun wapen getrokken.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden over de waarschuwingsschoten in Groningen en IJsselstein.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Agenten lossen waarschuwingsschoten om verdachten in Groningen en IJsselstein op te pakken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV