Zondag in Wegmisbruikers: Motorrijder negeert stopteken en sirene: "Rare gozer"

Zondag in Wegmisbruikers: Motorrijder negeert stopteken en sirene: "Rare gozer"

Zondag in Wegmisbruikers: Motorrijder negeert stopteken en sirene: "Rare gozer" Verschillende wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn praat met Koos Spee over de verkeersregels en zijn te vinden op de weg. In de aflevering van vanavond geeft een motorrijder geen enkele reactie na het stopteken en de sirene: "Dit is een rare gozer." Wegmisbruikers is elke zondag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de beste fragmenten van Wegmisbruikers terugkijken via Gids.tv. Bekijk hierboven het fragment uit de uitzending van zondag 26 januari. Bekijk ook Nieuw seizoen Wegmisbruikers: 'Vertrouw niet op de techniek in uw auto' Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Wegmisbruikers: Motorrijder negeert stopteken en sirene: "Rare gozer"

Verschillende wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen.

Presentator André van der Toorn praat met Koos Spee over de verkeersregels en zijn te vinden op de weg. In de aflevering van vanavond geeft een motorrijder geen enkele reactie na het stopteken en de sirene: "Dit is een rare gozer."

Wegmisbruikers is elke zondag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de beste fragmenten van Wegmisbruikers terugkijken via Gids.tv. Bekijk hierboven het fragment uit de uitzending van zondag 26 januari.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Wegmisbruikers: Motorrijder negeert stopteken en sirene: "Rare gozer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV