Paul Luzineau uitgeroepen tot 'mooiste man van Nederland': "Het is hard trainen"

Paul Luzineau uitgeroepen tot 'mooiste man van Nederland': "Het is hard trainen"

Paul Luzineau uitgeroepen tot 'mooiste man van Nederland': "Het is hard trainen" Paul Luzineau (22) uit Gorinchem werd in april van 2019 uitgeroepen tot mooiste man van Nederland en vertrekt in februari 2020 naar de Filipijnen voor de Mister World-verkiezing. Hard trainen"Ik mag Nederland vertegenwoordigen in de grootste mannen verkiezing ter wereld", vertelt Paul trots aan Het AD. Hoewel je denkt dat Paul veel in de spiegel kijkt, doet hij dit niet. Hij laat weten veel te moeten trainen en hij volgt een streng dieet. De mooiste man van Nederland is benaderd via social media en mocht op bezoek komen voor een castingdag. Zijn manager Ryan is erg trots op hem: "Hij wist wat hij wilde", laat hij weten. Bekijk hierboven de beelden van Paul Luzineau die Nederland vertegenwoordigd tijdens de Mister World-verkiezing 2020. Bekijk ook DWDD gemist? Pieter van den Hoogenband blikt vooruit op Olympische Zomerspelen Bekijk deze video » De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback Bekijk deze video » Bobbi Eden heeft samen met Rafael van der Vaart een nieuwe hobby: "Nog een beetje oefenen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Paul Luzineau uitgeroepen tot 'mooiste man van Nederland': "Het is hard trainen"

Paul Luzineau (22) uit Gorinchem werd in april van 2019 uitgeroepen tot mooiste man van Nederland en vertrekt in februari 2020 naar de Filipijnen voor de Mister World-verkiezing.

Hard trainen
"Ik mag Nederland vertegenwoordigen in de grootste mannen verkiezing ter wereld", vertelt Paul trots aan Het AD. Hoewel je denkt dat Paul veel in de spiegel kijkt, doet hij dit niet. Hij laat weten veel te moeten trainen en hij volgt een streng dieet. De mooiste man van Nederland is benaderd via social media en mocht op bezoek komen voor een castingdag. Zijn manager Ryan is erg trots op hem: "Hij wist wat hij wilde", laat hij weten.

Bekijk hierboven de beelden van Paul Luzineau die Nederland vertegenwoordigd tijdens de Mister World-verkiezing 2020.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul Luzineau uitgeroepen tot 'mooiste man van Nederland': "Het is hard trainen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV