Antoinette de Jong wint NK allround

Antoinette de Jong wint NK allround

<em>Antoinette de Jong</em> wint <em>NK allround</em> Antoinette de Jong heeft in een volgepakt Thialf haar tweede nationale titel als allrounder gewonnen. De schaatster reed de afsluitende 5.000 meter in een tijd van 6.58,38, de tweede tijd op deze afstand. Het was echter ruim voldoende om haar titel op de NK allround veilig te stellen. Bekijk de beelden van NOS Sport met de winst van Antoinette de Jong hierboven. Kiki Bertens positief over Australian Open: "Ik denk dat het gewoon goed zit" Bekijk deze video » Rafael Nadal kust ballenmeisje nadat hij een bal in haar gezicht slaat Bekijk deze video »

Antoinette de Jong heeft in een volgepakt Thialf haar tweede nationale titel als allrounder gewonnen. De schaatster reed de afsluitende 5.000 meter in een tijd van 6.58,38, de tweede tijd op deze afstand. Het was echter ruim voldoende om haar titel op de NK allround veilig te stellen.

Bekijk de beelden van NOS Sport met de winst van Antoinette de Jong hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Antoinette de Jong wint NK allround of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier