Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash

Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash

<em>Kobe Bryant</em> omgekomen bij heliktopercrash NBA-legende Kobe Bryant is op zondagavond omgekomen bij een helikopterongeluk. Dat hebben verschillende Amerikaanse bronnen, waaronder TMZ en ESPN, bekend gemaakt. LegendeDe 41-jarige basketballer wordt gezien als een van de beste basketballers aller tijden. Hij speelde zijn gehele carrière bij de LA Lakers, waar hij vijf keer de NBA won. Hij staat op de vierde plaats op de topscorerslijst aller tijden, sinds dit weekend net onder LeBron James. Bryant laat zijn vrouw Vanessa Bryant - waarmee hij sinds 2001 getrouwd was - en drie dochters na. Een van zijn vier dochters, Gigi, was een van de vijf mensen in de helikopter. Bekijk ook Doden vliegtuigcrash Iran aangekomen in Oekraïne Bekijk deze video » Twee vermiste mannen omgekomen in gierkelder in Oostrum: "Hulp was te laat" Bekijk deze video »
Nieuws :
Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash

NBA-legende Kobe Bryant is op zondagavond omgekomen bij een helikopterongeluk. Dat hebben verschillende Amerikaanse bronnen, waaronder TMZ en ESPN, bekend gemaakt.

Legende
De 41-jarige basketballer wordt gezien als een van de beste basketballers aller tijden. Hij speelde zijn gehele carrière bij de LA Lakers, waar hij vijf keer de NBA won. Hij staat op de vierde plaats op de topscorerslijst aller tijden, sinds dit weekend net onder LeBron James.

Bryant laat zijn vrouw Vanessa Bryant - waarmee hij sinds 2001 getrouwd was - en drie dochters na. Een van zijn vier dochters, Gigi, was een van de vijf mensen in de helikopter.Praat mee
Klik op like als je dit heftig nieuws vond.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier