Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering Spoorloos helpt Derk Bolt Jacqueline bij de zoektocht naar haar vader in Griekenland. GastarbeiderDe moeder van Jacqueline had op haar 18de een relatie met een Griekse gastarbeider. Toen ze ongepland zwanger raakte, stuurde haar vader het jonge stel met de trein naar Griekenland. HuwelijkDaar aangekomen ontdekte ze dat haar Griekse vriend al verloofd was met een ander en dat er zelfs al een serieus plan was voor een huwelijk. BevallingJacquelines moeder reisde alleen terug en beviel enkele maanden later van Jacqueline. Derk gaat nu voor haar op zoek naar haar vader. Spoorloos: Moeder Borny ziet voor het eerst haar kind Bekijk deze video » Spoorloos: Hannis vindt zijn biologische moeder: “Ik werd daar continue vernederd.” Bekijk deze video »
Uitzending :
Spoorloos

In deze aflevering Spoorloos helpt Derk Bolt Jacqueline bij de zoektocht naar haar vader in Griekenland.

Gastarbeider
De moeder van Jacqueline had op haar 18de een relatie met een Griekse gastarbeider. Toen ze ongepland zwanger raakte, stuurde haar vader het jonge stel met de trein naar Griekenland.

Huwelijk
Daar aangekomen ontdekte ze dat haar Griekse vriend al verloofd was met een ander en dat er zelfs al een serieus plan was voor een huwelijk.

Bevalling
Jacquelines moeder reisde alleen terug en beviel enkele maanden later van Jacqueline. Derk gaat nu voor haar op zoek naar haar vader.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV