Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending Realityreeks waarin vijftien gewone mannen en vrouwen de loodzware opleiding van de Belgische Special Forces volgen. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 9 . Tom stelt zijn vijftien geselecteerde kandidaten voor aan de Belgische Special Forces. De Special Forces willen vandaag vooral uitzoeken wat voor vlees ze in de kuip hebben. Hoe zullen de kandidaten omgaan met de eerste tests van de Special Forces? En hoeveel van de vijftien startende kandidaten blijven er na vandaag nog over?
Uitzending :
Kamp Waes

Realityreeks waarin vijftien gewone mannen en vrouwen de loodzware opleiding van de Belgische Special Forces volgen. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 9 .

Tom stelt zijn vijftien geselecteerde kandidaten voor aan de Belgische Special Forces. De Special Forces willen vandaag vooral uitzoeken wat voor vlees ze in de kuip hebben. Hoe zullen de kandidaten omgaan met de eerste tests van de Special Forces? En hoeveel van de vijftien startende kandidaten blijven er na vandaag nog over?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kamp Waes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV