Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant

Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant

Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant Alicia Keys stond zondagavond tijdens de uitreiking van de Grammy Awards uitgebreid stil bij het overlijden van basketballegende Kobe Bryant: "De hele wereld is een held kwijtgeraakt." Eerbetoon met Boyz II MenZe vervolgt: "Kobe, zijn dochter en de anderen die zijn omgekomen zijn in onze harten en gebeden. Ik wil iedereen vragen om even aan hen te denken." Vervolgens zingt Keys een duet met de mannen van Boyz II Men, ter ere van Bryant. Bekijk de beelden, van CSTAR, hierboven. Bekijk ook Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash Bekijk deze video » Reacties op dood Kobe Bryant: "Ik kan het niet geloven" Bekijk deze video » NBA eert Kobe Bryant met prachtig eerbetoon Bekijk deze video »
Nieuws :
Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant

Alicia Keys stond zondagavond tijdens de uitreiking van de Grammy Awards uitgebreid stil bij het overlijden van basketballegende Kobe Bryant: "De hele wereld is een held kwijtgeraakt."

Eerbetoon met Boyz II Men
Ze vervolgt: "Kobe, zijn dochter en de anderen die zijn omgekomen zijn in onze harten en gebeden. Ik wil iedereen vragen om even aan hen te denken." Vervolgens zingt Keys een duet met de mannen van Boyz II Men, ter ere van Bryant. Bekijk de beelden, van CSTAR, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV