Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine

Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine

Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine Ongemakke momenten horen bij dating-tv en de kijker smult er maar wat graag van. Een goed voorbeeld is het moment waarop Sander en Jeannine elkaar aankijken in de hottub en zich niet echt raad lijken te weten met de situatie. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans? Bekijk deze video » Romy en Antje Monteiro over hun hoogte- en dieptepunten Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine

Ongemakke momenten horen bij dating-tv en de kijker smult er maar wat graag van. Een goed voorbeeld is het moment waarop Sander en Jeannine elkaar aankijken in de hottub en zich niet echt raad lijken te weten met de situatie. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV