Billie Eilish wint Grammy Award voor Song van het Jaar: "Het spijt me!"

Billie Eilish wint Grammy Award voor Song van het Jaar: "Het spijt me!"

Billie Eilish wint Grammy Award voor Song van het Jaar: "Het spijt me!" Billie Eilish heeft zich afgelopen nacht bij de Grammy Awards definitief gevestigd als dé superster van het moment. De jonge artiest won maar liefst vijf prijzen, waaronder die voor Song van het Jaar. Bij het ontvangen van de award maakte ze haar excuses naar de andere genomineerden. "Het spijt me!"Uit handen van de grote Smokey Robinson kregen Eilish en haar broer Finneas O'Connell de grote prijs, waarmee ze onder meer de nummers 'Always Remember Us This Way' van Lady Gaga, 'Lover' van Taylor Swift en 'Truth Hurts' van Lizzo versloegen. Eilish was zelf nog het meest onder de indruk van haar prestatie: "Zo veel andere liedjes verdienen dit, het spijt me!" Bekijk hierboven hoe Billie Eilish haar prijs in ontvangst neemt. Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video » Grammy's: Aerosmith & Run-DMC maken er een feest van Bekijk deze video »
Muziek :
Billie Eilish wint Grammy Award voor Song van het Jaar: "Het spijt me!"

Billie Eilish heeft zich afgelopen nacht bij de Grammy Awards definitief gevestigd als dé superster van het moment. De jonge artiest won maar liefst vijf prijzen, waaronder die voor Song van het Jaar. Bij het ontvangen van de award maakte ze haar excuses naar de andere genomineerden.

"Het spijt me!"
Uit handen van de grote Smokey Robinson kregen Eilish en haar broer Finneas O'Connell de grote prijs, waarmee ze onder meer de nummers 'Always Remember Us This Way' van Lady Gaga, 'Lover' van Taylor Swift en 'Truth Hurts' van Lizzo versloegen. Eilish was zelf nog het meest onder de indruk van haar prestatie: "Zo veel andere liedjes verdienen dit, het spijt me!"

Bekijk hierboven hoe Billie Eilish haar prijs in ontvangst neemt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Billie Eilish wint Grammy Award voor Song van het Jaar: "Het spijt me!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV