Kijk LIVE naar loting halve finales Songfestival 2020

Kijk LIVE naar loting halve finales Songfestival 2020

Kijk hierboven op dinsdag 28 januari vanaf 16.10 uur LIVE naar de loting van de halve finales van het Eurovisie Songfestival.

Op dinsdag 28 januari begint de voorpret voor het Eurovisie Songfestival van 2020 definitief. Dan zullen presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit de officiële loting voor de halve finales van de zangwedstrijd verrichten.

Wie tegen wie
Dan wordt duidelijk welke landen het in de halve finales van dinsdag 12 en donderdag 14 mei tegen elkaar zullen opnemen. Ook zien we wanneer de geplaatste landen - naast gastland Nederland zijn dat Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje - mogen stemmen voor de halve finales. Zij bepalen mede wie er doorstromen naar de grote finale op zaterdag 16 mei.

Kijk hierboven op dinsdag 28 januari vanaf 16.10 uur LIVE naar de loting van de halve finales van het Eurovisie Songfestival. Hieronder kun je nog een keer genieten van het moment waarop Duncan Laurence het Songfestival van 2019 wint.

Kijk LIVE naar loting halve finales <em>Songfestival 2020</em> Kijk hierboven op dinsdag 28 januari vanaf 16.10 uur LIVE naar de loting van de halve finales van het Eurovisie Songfestival. Op dinsdag 28 januari begint de voorpret voor het Eurovisie Songfestival van 2020 definitief. Dan zullen presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit de officiële loting voor de halve finales van de zangwedstrijd verrichten. Wie tegen wieDan wordt duidelijk welke landen het in de halve finales van dinsdag 12 en donderdag 14 mei tegen elkaar zullen opnemen. Ook zien we wanneer de geplaatste landen - naast gastland Nederland zijn dat Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje - mogen stemmen voor de halve finales. Zij bepalen mede wie er doorstromen naar de grote finale op zaterdag 16 mei. Kijk hierboven op dinsdag 28 januari vanaf 16.10 uur LIVE naar de loting van de halve finales van het Eurovisie Songfestival. Hieronder kun je nog een keer genieten van het moment waarop Duncan Laurence het Songfestival van 2019 wint.
Live :
Kijk LIVE naar loting halve finales Songfestival 2020


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar loting halve finales Songfestival 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier