De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik

De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik

De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik De basketbalwereld rouwt om het verlies van één van de beste spelers aller tijden. Gisteren (zondag 26 januari) overleed Bryant na een helikoptercrash in de buurt van Los Angeles. Hij werd slechts 41 jaar oud. Imposante carrièreBryant had een bijzonder imposante carrière achter de rug. Hij staat op de vierde plaats op de lijst met topscorers aller tijden in de NBA, de competitie die hij vijf keer won. Bovendien werd Bryant maar liefst achttien keer verkozen in het NBA All-Star Team. Alleen Kareem Abdul-Jabbar (negentien keer) deed dat beter. Bekijk hierboven de terugblik van Ziggo Sport op de imposante carrière van Kobe Bryant. Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash Bekijk deze video » Reacties op dood Kobe Bryant: "Ik kan het niet geloven" Bekijk deze video » Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video »
Sport :
De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik

De basketbalwereld rouwt om het verlies van één van de beste spelers aller tijden. Gisteren (zondag 26 januari) overleed Bryant na een helikoptercrash in de buurt van Los Angeles. Hij werd slechts 41 jaar oud.

Imposante carrière
Bryant had een bijzonder imposante carrière achter de rug. Hij staat op de vierde plaats op de lijst met topscorers aller tijden in de NBA, de competitie die hij vijf keer won. Bovendien werd Bryant maar liefst achttien keer verkozen in het NBA All-Star Team. Alleen Kareem Abdul-Jabbar (negentien keer) deed dat beter.

Bekijk hierboven de terugblik van Ziggo Sport op de imposante carrière van Kobe Bryant.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV