Vechtpartij bij SP in Breda: klappen uitgedeeld

Vechtpartij bij SP in Breda: klappen uitgedeeld

Vechtpartij bij SP in Breda: klappen uitgedeeld Het rommelt bij de SP: "Tijdens een ledenvergadering in Breda is er een gevecht uitgebroken." Escaleerde enormDe fractie wil van raadslid Boi Boi Huong af vanwege onvrede over haar functionering. Er werd vervolgens een commissie ingesteld om orde op zaken te brengen. "Tijdens een ledenvergadering zou daar meer duidelijkheid over moeten komen. Dat escaleerde echter enorm en er vielen klappen", aldus de presentatrice van Goedemorgen Nederland. Bekijk het fragment van WNL hierboven. Bekijk ook Lilian Marijnissen: "Verkiezingsnederlaag SP is een dieptepunt" Bekijk deze video » 'RIVM komt met maatregelen om verspreiding Coronavirus tegen te gaan' Bekijk deze video »
Nieuws :
Vechtpartij bij SP in Breda: klappen uitgedeeld

Het rommelt bij de SP: "Tijdens een ledenvergadering in Breda is er een gevecht uitgebroken."

Escaleerde enorm
De fractie wil van raadslid Boi Boi Huong af vanwege onvrede over haar functionering. Er werd vervolgens een commissie ingesteld om orde op zaken te brengen. "Tijdens een ledenvergadering zou daar meer duidelijkheid over moeten komen. Dat escaleerde echter enorm en er vielen klappen", aldus de presentatrice van Goedemorgen Nederland. Bekijk het fragment van WNL hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vechtpartij bij SP in Breda: klappen uitgedeeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV