Jan Smit boos op gemeente Volendam na verwijderen boomhut

Jan Smit boos op gemeente Volendam na verwijderen boomhut

Jan Smit boos op gemeente Volendam na verwijderen boomhut Jan Smit is bepaald niet te spreken over een actie van de gemeente Edam en Volendam. De volkszanger heeft uren gezwoegd om een boomhut te bouwen voor de kinderen, maar de gemeente had andere plannen en besloot deze te slopen, zo vertelt een boze Jan. ‘Kinderen moeten buitenspelen’“Wij doen er alles aan thuis om ze zo veel mogelijk weg te houden van iPads, Playstations en andere randzaken. Want kinderen moeten buiten spelen en kinderen moeten plezier maken.” Jan had zich nog bezeerd ook tijdens dit bouwproject, zo laat hij een wond op zijn voorhoofd zien. Bedankt...Smit is dan ook behoorlijk pissig dat de gemeente de boomhut heeft weggehaald toen de kinderen op school zaten. “Dankjewel voor het verwijderen van deze acht uur bloed, zweet en tranen die we met 20 buurmannen en -vrouwen hebben gestopt in de boomhut.” Bekijk de video van een boze Jan Smit hierboven. Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities Bekijk deze video » Jan Smit brengt loting Eurovisie Songfestival in gevaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Smit boos op gemeente Volendam na verwijderen boomhut

Jan Smit is bepaald niet te spreken over een actie van de gemeente Edam en Volendam. De volkszanger heeft uren gezwoegd om een boomhut te bouwen voor de kinderen, maar de gemeente had andere plannen en besloot deze te slopen, zo vertelt een boze Jan.

‘Kinderen moeten buitenspelen’
“Wij doen er alles aan thuis om ze zo veel mogelijk weg te houden van iPads, Playstations en andere randzaken. Want kinderen moeten buiten spelen en kinderen moeten plezier maken.” Jan had zich nog bezeerd ook tijdens dit bouwproject, zo laat hij een wond op zijn voorhoofd zien.

Bedankt...
Smit is dan ook behoorlijk pissig dat de gemeente de boomhut heeft weggehaald toen de kinderen op school zaten. “Dankjewel voor het verwijderen van deze acht uur bloed, zweet en tranen die we met 20 buurmannen en -vrouwen hebben gestopt in de boomhut.”

Bekijk de video van een boze Jan Smit hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit boos op gemeente Volendam na verwijderen boomhut of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV