Rafael Nadal eert Kobe Bryant in speech op Australian Open

Rafael Nadal eert Kobe Bryant in speech op Australian Open

Rafael Nadal eert <em>Kobe Bryant</em> in speech op Australian Open De Australian Open stond vandaag even in het teken van basketbal. Nadat Rafael Nadal op de tennisbaan won van Nick Kyrgios, nam hij in zijn speech de tijd om over het overlijden van de legendarische basketballer Kobe Bryant te spreken. De tennisser vertelt dat het nieuws ‘superverdrietig’ is en Nadal vindt dat Bryant, die hij meerdere keren ontmoette, een ‘groot applaus’ verdient. Dit krijgt Bryant, die zondag verongelukte in een helikoptercrash, dan ook meteen van het publiek. Bekijk het fragment waarin Rafael Nadal over Kobe Bryant spreekt in de video hierboven. De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik Bekijk deze video » Topsporters herdenken Kobe Bryant na fatale helikoptercrash Bekijk deze video »
Tennis :
Rafael Nadal eert Kobe Bryant in speech op Australian Open

De Australian Open stond vandaag even in het teken van basketbal. Nadat Rafael Nadal op de tennisbaan won van Nick Kyrgios, nam hij in zijn speech de tijd om over het overlijden van de legendarische basketballer Kobe Bryant te spreken. De tennisser vertelt dat het nieuws ‘superverdrietig’ is en Nadal vindt dat Bryant, die hij meerdere keren ontmoette, een ‘groot applaus’ verdient. Dit krijgt Bryant, die zondag verongelukte in een helikoptercrash, dan ook meteen van het publiek.

Bekijk het fragment waarin Rafael Nadal over Kobe Bryant spreekt in de video hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal eert Kobe Bryant in speech op Australian Open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier