Monique Westenberg waagt zich met André junior op de kartbaan

Monique Westenberg waagt zich met André junior op de kartbaan

Monique Westenberg waagt zich met André junior op de kartbaan Monique Westenberg geniet nog altijd van een heerlijke vakantie met haar zoontje André junior, weg van alle heisa waar André Hazes momenteel in zit (Vrienden van Amstel Live). Op vakantie hebben Westenberg en co besloten om eens lekker te gaan karten en ook de kleine André gaat onverschrokken mee de baan op. Bekijk de beelden van Monique Westenberg hierboven. Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin" Bekijk deze video » Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag Bekijk deze video » Monique Westenberg is op vakantie met André Hazes Jr., bekijk de beelden hier Bekijk deze video »
Entertainment :
Monique Westenberg waagt zich met André junior op de kartbaan

Monique Westenberg geniet nog altijd van een heerlijke vakantie met haar zoontje André junior, weg van alle heisa waar André Hazes momenteel in zit (Vrienden van Amstel Live). Op vakantie hebben Westenberg en co besloten om eens lekker te gaan karten en ook de kleine André gaat onverschrokken mee de baan op.

Bekijk de beelden van Monique Westenberg hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg waagt zich met André junior op de kartbaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV