Emily Blunt heeft spijt: "Ik heb Chris Martin uit mijn leven gewist"

Emily Blunt heeft spijt: "Ik heb Chris Martin uit mijn leven gewist"

<em>Emily Blunt</em> heeft spijt: &quot;Ik heb <em>Chris Martin</em> uit mijn leven gewist&quot; In 2018 verscheen de briljante horrorfilm A Quiet Place, geregisseerd door John Krasinski en met zijn vrouw Emily Blunt in de hoofdrol. Coldplay-zanger Chris Martin had een goed idee voor een vervolg, maar daar werd niet op gereageerd. "Ik heb Chris Martin uit mijn leven gewist," aldus Blunt. MusicalMartin had het ludieke idee om van de tweede Quiet Place-film een musical te maken. Hij stuurde een berichtje naar Blunt, maar die vergat daar op te reageren. Vervolgens kwam ze er na een maand achter dat ze Martin nog moest antwoorden, maar ze besloot op dat moment het hele voorval maar definitief te negeren. Daar heeft ze nu veel spijt van. Bekijk het gesprek van Emily Blunt met Ellen DeGeneres hierboven. Droom weg bij de splinternieuwe trailer Mary Poppins Returns Bekijk deze video » Bekijk de eerste trailer van A Quiet Place: Part II Bekijk deze video »
Entertainment :
Emily Blunt heeft spijt: "Ik heb Chris Martin uit mijn leven gewist"

In 2018 verscheen de briljante horrorfilm A Quiet Place, geregisseerd door John Krasinski en met zijn vrouw Emily Blunt in de hoofdrol. Coldplay-zanger Chris Martin had een goed idee voor een vervolg, maar daar werd niet op gereageerd. "Ik heb Chris Martin uit mijn leven gewist," aldus Blunt.

Musical
Martin had het ludieke idee om van de tweede Quiet Place-film een musical te maken. Hij stuurde een berichtje naar Blunt, maar die vergat daar op te reageren. Vervolgens kwam ze er na een maand achter dat ze Martin nog moest antwoorden, maar ze besloot op dat moment het hele voorval maar definitief te negeren. Daar heeft ze nu veel spijt van.

Bekijk het gesprek van Emily Blunt met Ellen DeGeneres hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emily Blunt heeft spijt: "Ik heb Chris Martin uit mijn leven gewist" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier