André Hazes verrast door zingende fan die optreden overneemt

André Hazes verrast door zingende fan die optreden overneemt

André Hazes verrast door zingende fan die optreden overneemt André Hazes besloot tijdens een optreden om zijn microfoon aan een fan in de zaal te geven. Als deze concertganger een aardige noot begint te zingen, hoeft Hazes alleen nog maar mee te swingen. Het blijkt te gaan om zanger Bryan Stricker, die eerder te zien was in het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Bekijk het optreden van Hazes en zijn fan in de video van Shownieuws hierboven. André Hazes gaat avondje uit met zoon Bridget Bekijk deze video » Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes verrast door zingende fan die optreden overneemt

André Hazes besloot tijdens een optreden om zijn microfoon aan een fan in de zaal te geven. Als deze concertganger een aardige noot begint te zingen, hoeft Hazes alleen nog maar mee te swingen. Het blijkt te gaan om zanger Bryan Stricker, die eerder te zien was in het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen.

Bekijk het optreden van Hazes en zijn fan in de video van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes verrast door zingende fan die optreden overneemt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV