Schokkende audio uit helikopter Kobe Bryant: "U vliegt nog steeds te laag!"

Schokkende audio uit helikopter Kobe Bryant: "U vliegt nog steeds te laag!"

Schokkende audio uit helikopter Kobe Bryant: "U vliegt nog steeds te laag!" Dichte mist zorgde er gisteren in de omgeving van Los Angeles voor dat veel vliegtuigen aan de grond bleven. De helikopter waarin basketballegende Kobe Bryant zat besloot echter wel op te stijgen, met fatale gevolgen. Vlak voor de crash wordt de piloot nog gewaarschuwd door de luchtverkeersleider: "U vliegt nog steeds te laag!" Kort daarna verdwijnt de helikopter van de radar en is Bryant overleden. Beluister het schokkende audiofragment hierboven. Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash Bekijk deze video » Reacties op dood Kobe Bryant: "Ik kan het niet geloven" Bekijk deze video » Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video » De imposante carrière van Kobe Bryant: een terugblik Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende audio uit helikopter Kobe Bryant: "U vliegt nog steeds te laag!"

Dichte mist zorgde er gisteren in de omgeving van Los Angeles voor dat veel vliegtuigen aan de grond bleven. De helikopter waarin basketballegende Kobe Bryant zat besloot echter wel op te stijgen, met fatale gevolgen. Vlak voor de crash wordt de piloot nog gewaarschuwd door de luchtverkeersleider: "U vliegt nog steeds te laag!" Kort daarna verdwijnt de helikopter van de radar en is Bryant overleden.

Beluister het schokkende audiofragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende audio uit helikopter Kobe Bryant: "U vliegt nog steeds te laag!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV