Nieuw seizoen DNA Onbekend: Wie zijn de vaders van Jannet en Lynda?

Nieuw seizoen DNA Onbekend: Wie zijn de vaders van Jannet en Lynda?

Nieuw seizoen DNA Onbekend: Wie zijn de vaders van Jannet en Lynda? Er staat weer een seizoen van DNA Onbekend klaar in de startblokken om te beginnen met deze keer Dionne Stax als gloednieuwe presentatrice. Maar de vraag wie nou familie van wie is blijft hetzelfde en DNA biedt uitkomst. In de nieuwe reeks willen Lynda en Jannet bijvoorbeeld heel graag weten wie nou eigenlijk hun biologische vader is… Bekijk beelden van het nieuwe seizoen van DNA Onbekend in de video hierboven. DNA Onbekend is vanaf donderdag 30 januari om 20.35 uur op NPO 1. Je kunt vanaf dan iedere aflevering van DNA Onbekend terugkijken op Gids.tv. Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele Dionne Stax Bekijk deze video » Eerste beelden Dionne Stax bij AVROTROS voor DNA Onbekend Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen DNA Onbekend: Wie zijn de vaders van Jannet en Lynda?

Er staat weer een seizoen van DNA Onbekend klaar in de startblokken om te beginnen met deze keer Dionne Stax als gloednieuwe presentatrice. Maar de vraag wie nou familie van wie is blijft hetzelfde en DNA biedt uitkomst. In de nieuwe reeks willen Lynda en Jannet bijvoorbeeld heel graag weten wie nou eigenlijk hun biologische vader is…

Bekijk beelden van het nieuwe seizoen van DNA Onbekend in de video hierboven.

DNA Onbekend is vanaf donderdag 30 januari om 20.35 uur op NPO 1. Je kunt vanaf dan iedere aflevering van DNA Onbekend terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen DNA Onbekend: Wie zijn de vaders van Jannet en Lynda? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV