Nikkie de Jager heeft last van slapeloosheid: "Was om half twee klaarwakker!"

Nikkie de Jager heeft last van slapeloosheid: "Was om half twee klaarwakker!"

Nikkie de Jager heeft last van slapeloosheid: "Was om half twee klaarwakker!" Het leven van Nikkie de Jager, alias NikkieTutorials, staat sinds haar coming-out als transgender totaal op zijn kop. Dat gaat haar niet in de koude kleren zitten, want afgelopen nacht had ze zelfs last van slapeloosheid. "Ik was om half twee klaarwakker!" "One hell of a night"In een Engelstalige video vertelt De Jager haar volgers om kwart voor zeven 's ochtends dat ze "one hell of a night" achter de rug heeft. Toch heeft De Jager haar eerste masker van de dag alweer op en moet ze zich klaarmaken voor een nieuwe werkdag. Bekijk de video van Nikkie de Jager hierboven. Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out Bekijk deze video » Video Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres trending in 34 landen Bekijk deze video » Nikkie de Jager stil op social media: ‘Ik ben levensveranderende week aan het verwerken’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie de Jager heeft last van slapeloosheid: "Was om half twee klaarwakker!"

Het leven van Nikkie de Jager, alias NikkieTutorials, staat sinds haar coming-out als transgender totaal op zijn kop. Dat gaat haar niet in de koude kleren zitten, want afgelopen nacht had ze zelfs last van slapeloosheid. "Ik was om half twee klaarwakker!"

"One hell of a night"
In een Engelstalige video vertelt De Jager haar volgers om kwart voor zeven 's ochtends dat ze "one hell of a night" achter de rug heeft. Toch heeft De Jager haar eerste masker van de dag alweer op en moet ze zich klaarmaken voor een nieuwe werkdag.

Bekijk de video van Nikkie de Jager hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager heeft last van slapeloosheid: "Was om half twee klaarwakker!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV