Bizarre beelden: vliegtuig crasht op snelweg in Iran

Bizarre beelden: vliegtuig crasht op snelweg in Iran

Bizarre beelden: vliegtuig crasht op snelweg in Iran In Iran blijft het maar doorgaan met de vliegtuigongelukken. Vandaag is er een passagiersvliegtuig gecrasht op een Iraanse snelweg. Na de landing op het vliegveld gleed het vliegtuig door, waarna het op de snelweg terechtkwam. Gelukkig raakte er niemand gewond. Bekijk de beelden van kort na de crash hierboven. Storm over het Verenigd Koninkrijk speelt met KLM-toestel, bekijk de beelden hier Bekijk deze video » Doden vliegtuigcrash Iran aangekomen in Oekraïne Bekijk deze video » Amerikaans vliegtuig neergestort: Taliban claimt aanslag op Verenigde Staten Bekijk deze video »
Buitenland :
Bizarre beelden: vliegtuig crasht op snelweg in Iran

In Iran blijft het maar doorgaan met de vliegtuigongelukken. Vandaag is er een passagiersvliegtuig gecrasht op een Iraanse snelweg. Na de landing op het vliegveld gleed het vliegtuig door, waarna het op de snelweg terechtkwam. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Bekijk de beelden van kort na de crash hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: vliegtuig crasht op snelweg in Iran of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV