Coronavirus: Wuhan is veranderd van miljoenenstad naar een spookstad

Coronavirus: Wuhan is veranderd van miljoenenstad naar een spookstad

Coronavirus: Wuhan is veranderd van miljoenenstad naar een spookstad Lees hier meer over de symptomen van het Coronavirus. Het Coronavirus is flink verspreid in de Chinese stad Wuhan. Hier zijn al tientallen doden gevallen door het virus en er liggen mensen bewusteloos op straat. De Nederlandse Henry Blok zit vast in deze stad in China en vertelt hoe Wuhan door het Coronavirus is veranderd van een miljoenenstad naar een spookstad. Bekijk de video van het AD over het Coronavirus hierboven. 'RIVM komt met maatregelen om verspreiding Coronavirus tegen te gaan' Bekijk deze video » Coronavirus: Italië stuurt controleurs in witte pakken vliegtuig in Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronavirus: Wuhan is veranderd van miljoenenstad naar een spookstad

Lees hier meer over de symptomen van het Coronavirus.

Het Coronavirus is flink verspreid in de Chinese stad Wuhan. Hier zijn al tientallen doden gevallen door het virus en er liggen mensen bewusteloos op straat. De Nederlandse Henry Blok zit vast in deze stad in China en vertelt hoe Wuhan door het Coronavirus is veranderd van een miljoenenstad naar een spookstad.

Bekijk de video van het AD over het Coronavirus hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus: Wuhan is veranderd van miljoenenstad naar een spookstad of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV