Heftig: Omstanders tillen auto op om vrouw te redden in New York

Heftig: Omstanders tillen auto op om vrouw te redden in New York

Heftig: Omstanders tillen auto op om vrouw te redden in New York Er zijn heftige beelden opgedoken van een ongeluk met een auto in New York. Een vrouw is onder een auto terechtgekomen en omstanders proberen haar te bevrijden. Een grote groep mensen tilt de auto op, waardoor de vrouw kan worden gered. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, het is niet bekend hoe het nu met haar gaat. Bekijk beelden van hoe de omstanders de auto optillen in de AD-video hierboven. Joshua Feytons deelt emotioneel verhaal met heftige beelden na ‘bijna-doodervaring’ Bekijk deze video » Ongeval Luttelgeest: twee doden door ongeluk bij inhalen Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Omstanders tillen auto op om vrouw te redden in New York

Er zijn heftige beelden opgedoken van een ongeluk met een auto in New York. Een vrouw is onder een auto terechtgekomen en omstanders proberen haar te bevrijden. Een grote groep mensen tilt de auto op, waardoor de vrouw kan worden gered. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, het is niet bekend hoe het nu met haar gaat.

Bekijk beelden van hoe de omstanders de auto optillen in de AD-video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Omstanders tillen auto op om vrouw te redden in New York of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV