Olcay Gulsen lanceert eigen piñata met beautyproducten

Olcay Gulsen lanceert eigen piñata met beautyproducten

Olcay Gulsen lanceert eigen piñata met beautyproducten Olcay Gulsen heeft een eigen piñata op de markt gebracht. Deze speciale piñata is niet traditioneel gevuld met snoep, maar de beautyqueen heeft hier haar eigen schoonheidsproducten in verpakt. Zoals Olcay in de video laat zien moet de piñata kapot worden geslagen voor je met de inhoud aan de slag kan… Bekijk de video met de piñata van Olcay Gulsen hierboven. Ruud de Wild snapt niks van Olcay Gulsen: "Ga je dit serieus vastleggen?" Bekijk deze video » Olcay Gulsen niet blij met Ruud de Wild die haar nadoet: "Nee, ik wil niet op jouw Instagram" Bekijk deze video »
Entertainment :
Olcay Gulsen lanceert eigen piñata met beautyproducten

Olcay Gulsen heeft een eigen piñata op de markt gebracht. Deze speciale piñata is niet traditioneel gevuld met snoep, maar de beautyqueen heeft hier haar eigen schoonheidsproducten in verpakt. Zoals Olcay in de video laat zien moet de piñata kapot worden geslagen voor je met de inhoud aan de slag kan…

Bekijk de video met de piñata van Olcay Gulsen hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen lanceert eigen piñata met beautyproducten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV