Wilfred Genee neemt nummer met John de Bever op om RadioRing te winnen

Wilfred Genee neemt nummer met John de Bever op om RadioRing te winnen

<em>Wilfred Genee</em> neemt nummer met John de Bever op om <em>RadioRing</em> te winnen Veronica Inside-presentator Wilfred Genee doet er werkelijk alles aan om de Gouden RadioRing in de wacht te slepen en de gedoodverfde favoriet Bram Krikke te verslaan. Krikke heeft online en enorme schare fans, die massaal op hem zullen stemmen, en daarom hoopt Genee online ook in beeld te verschijnen. Daarvoor neemt hij zelfs een nummer op met John de Bever. Bekijk de clip van 'Jij krijgt die ring niet van ons cadeau' hierboven. Wilfred Genee strijdt met Bram Krikke om Radio-Ring: ‘Heeft niet veel met radio te maken’ Bekijk deze video » Dennis Schouten haalt uit naar Kim Kötter: "Die spoort niet helemaal" Bekijk deze video » Wilfred Genee speelt strijd om RadioRing hard: "Als zelfs John de Bever nodig is..." Bekijk deze video »
Muziek :
Wilfred Genee neemt nummer met John de Bever op om RadioRing te winnen

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee doet er werkelijk alles aan om de Gouden RadioRing in de wacht te slepen en de gedoodverfde favoriet Bram Krikke te verslaan. Krikke heeft online en enorme schare fans, die massaal op hem zullen stemmen, en daarom hoopt Genee online ook in beeld te verschijnen. Daarvoor neemt hij zelfs een nummer op met John de Bever.

Bekijk de clip van 'Jij krijgt die ring niet van ons cadeau' hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee neemt nummer met John de Bever op om RadioRing te winnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier