Johnny de Mol geschokt door situatie op Lesbos: "Het is niet best"

Johnny de Mol geschokt door situatie op Lesbos: "Het is niet best"

<em>Johnny de Mol</em> geschokt door situatie op Lesbos: &quot;Het is niet best&quot; Johnny de Mol is samen met Susila Cruijff, de dochter van Johan Cruijff, naar het Griekse eiland Lesbos gereisd voor de Johan Cruyff Foundation. Hij wil zich inzetten voor een beter lot van de duizenden vluchtelingen op Lesbos, want: "De situatie is niet best." Geen doorstroomEen groot probleem is volgens De Mol het gebrek aan doorstroom: de vluchtelingen zitten vast op het eiland en worden niet verplaatst naar een betere locatie. Daardoor hebben zich diverse incidenten voorgedaan, die volgens De Mol goed te verklaren zijn: "Als je mensen als dieren behandelt, gaan ze zich op een gegeven moment ook zo gedragen." Bekijk het gesprek met Johnny de Mol in 5 uur live hierboven. DJ’s Down Met Johnny zetten feesttent op z’n kop bij Mega Piraten Festijn Bekijk deze video » Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’ Bekijk deze video » Johnny de Mol doet theatershow met gebarentolk voor doven en slechthorenden Bekijk deze video »
TV :
Johnny de Mol geschokt door situatie op Lesbos: "Het is niet best"

Johnny de Mol is samen met Susila Cruijff, de dochter van Johan Cruijff, naar het Griekse eiland Lesbos gereisd voor de Johan Cruyff Foundation. Hij wil zich inzetten voor een beter lot van de duizenden vluchtelingen op Lesbos, want: "De situatie is niet best."

Geen doorstroom
Een groot probleem is volgens De Mol het gebrek aan doorstroom: de vluchtelingen zitten vast op het eiland en worden niet verplaatst naar een betere locatie. Daardoor hebben zich diverse incidenten voorgedaan, die volgens De Mol goed te verklaren zijn: "Als je mensen als dieren behandelt, gaan ze zich op een gegeven moment ook zo gedragen."

Bekijk het gesprek met Johnny de Mol in 5 uur live hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol geschokt door situatie op Lesbos: "Het is niet best" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier