Tino Martin krijgt mooi verjaardagscadeau van achtergrondzangers

Tino Martin krijgt mooi verjaardagscadeau van achtergrondzangers

Tino Martin krijgt mooi verjaardagscadeau van achtergrondzangers Tino Martin had niet de beste week van zijn carrière achter de rug, want hij moest door een keelontsteking diverse optredens afzeggen. De zanger lijkt er echter weer helemaal bovenop te zijn, en dan is hij ook nog eens jarig vandaag. Martins achtergrondzangers verrasten hem met een gezongen verjaardagsgroet. Bekijk de beelden van Tino Martin hierboven. Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin" Bekijk deze video » Tino Martin moet Carré-optreden stoppen: 'We gaan dit overdoen' Bekijk deze video » Tino Martin was bang dat fans boos zouden zijn na stopzetten concert Bekijk deze video »
Entertainment :
Tino Martin krijgt mooi verjaardagscadeau van achtergrondzangers

Tino Martin had niet de beste week van zijn carrière achter de rug, want hij moest door een keelontsteking diverse optredens afzeggen. De zanger lijkt er echter weer helemaal bovenop te zijn, en dan is hij ook nog eens jarig vandaag. Martins achtergrondzangers verrasten hem met een gezongen verjaardagsgroet.

Bekijk de beelden van Tino Martin hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin krijgt mooi verjaardagscadeau van achtergrondzangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV